Opened 22 months ago

Last modified 5 months ago

#13844 new bug

Sometimes, the timeline in YouTube is not shown in the right position

Reported by: WildKeccak Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

I have just made a few screenshots.

Attachments (3)

screenshot5.png (100.9 KB ) - added by WildKeccak 22 months ago.
screenshot6.png (108.5 KB ) - added by WildKeccak 22 months ago.
screenshot7.png (99.7 KB ) - added by WildKeccak 22 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

by WildKeccak, 22 months ago

Attachment: screenshot5.png added

by WildKeccak, 22 months ago

Attachment: screenshot6.png added

by WildKeccak, 22 months ago

Attachment: screenshot7.png added

comment:1 by diver, 22 months ago

Component: - GeneralApplications/WebPositive
Owner: changed from nobody to pulkomandy

comment:2 by waddlesplash, 5 months ago

Still reproducible?

comment:3 by pulkomandy, 5 months ago

It still was in 1.6.8 and I don't think I fixed it. It is related to the missing button borders in some cases. There is an issue with the handling of transforms, leading to drawing things in the wrong place.

It involves scrolling the page, and having transforms on some elements in the page, which we don't compute in the right order so we draw and/or mask out stuff at the wrong place.

Note: See TracTickets for help on using tickets.