Opened 9 months ago

Closed 8 months ago

#14449 closed bug (fixed)

[x86_64] hrev52309 does not boot

Reported by: ahwayakchih Owned by: nobody
Priority: blocker Milestone: R1/beta1
Component: Applications/Installer Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

New installation of Haiku 64-bit from Anyboot CD in VirtualBox does not boot. Looks like boot record is not written.

Older version did work (but it was many hrevs ago, sorry, can't remember which one i installed as i kept it updated and removed old packages to save space) and updating it with SoftwareUpdater did not brake anything - it still boots fine in VirtualBox.

Change History (5)

comment:1 Changed 9 months ago by ahwayakchih

hrev52302 seems to work OK.

comment:2 Changed 9 months ago by ahwayakchih

can this be related to #14450?

comment:3 Changed 8 months ago by vmlinuz

I can confirm that hrev52309 does not boot. I can also confirm that the issue seems to have been fixed as of hrev52312. This should probably be closed.

Last edited 8 months ago by vmlinuz (previous) (diff)

comment:4 Changed 8 months ago by ahwayakchih

I can confirm that anyboot images seem to be fixed now. Both hrev52312 and hrev52316 work fine. Tested:

  • Boot to desktop and install from there
  • Install directly without booting to desktop

Must have been a problem with either CDN or build server(s).

hrev52309 is still broken, so maybe it should either be rebuilt/reuploaded or removed from the downloads list?

comment:5 Changed 8 months ago by waddlesplash

Resolution: fixed
Status: newclosed

Eh, not really.

Note: See TracTickets for help on using tickets.