Opened 16 months ago

Closed 2 months ago

#14950 closed bug (fixed)

Expando animation gets stuck

Reported by: humdinger Owned by: jscipione
Priority: normal Milestone: R1/beta2
Component: Applications/Deskbar Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Platform: All

Description

This is hrev52976.

I run my Deskbar with the setting "Show application expander" and "Expand new applications" activated. I autostart Clipdinger and PoorMan, both are started with minimized windows (in case of PoorMan with a 'hey' command).

Right after boot-up, I normally collapse the Expander'ed entries of Clipdinger and PoorMan by clicking on the little arrow widget. Quite often the arrow animation gets stuck on the first click and shows a half-rotated arrow:

I click again on the arrow and it un-stucks, finishes the animation and collapses the entry. This seems to only happen on first click, afterwards I can de/collapse with the Expando widget to my heart's content...

Attachments (1)

Expando_stuck.png (17.3 KB ) - added by humdinger 16 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

by humdinger, 16 months ago

Attachment: Expando_stuck.png added

comment:1 by pulkomandy, 2 months ago

Can you still reproduce after hrev54159?

comment:2 by humdinger, 2 months ago

Milestone: UnscheduledR1/beta2
Resolution: fixed
Status: newclosed

I kept an eye on it for a bit, but haven't encountered it again. Fixed! Thanks very much!

Note: See TracTickets for help on using tickets.