Opened 7 weeks ago

Last modified 6 weeks ago

#15460 new bug

Certain dropdowns do not appear when using Trac inside Haiku

Reported by: WildKeccak Owned by: nielx
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Website/Trac Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86-64

Description

hrev 53566 AMD Ryzen 5 3400G . . .

The ones to select a specific application do not appear.

The video shows this and a stupid workaround.

1) In the main filters "rounded box" click on field...

2) Select component

3) Select the upper level component

4) Click or on the lower far right

5) Select component in the new field... you have just created

6) Select the specific component you want

7) Subtract the original line you made

Attachments (2)

Trac1-1.mp4 (4.5 MB ) - added by WildKeccak 7 weeks ago.
A video of the workaround
Trac2.mp4 (3.4 MB ) - added by WildKeccak 7 weeks ago.
The second part, with workaround

Change History (6)

by WildKeccak, 7 weeks ago

Attachment: Trac1-1.mp4 added

A video of the workaround

comment:1 by WildKeccak, 7 weeks ago

And there's more!

When adding a bug, there is a similar invisible dropdown.

by WildKeccak, 7 weeks ago

Attachment: Trac2.mp4 added

The second part, with workaround

comment:2 by WildKeccak, 7 weeks ago

Indeed, there is an invisible text box in part 1 that you can click too.

comment:3 by pulkomandy, 6 weeks ago

It seems dropdowns on your system are invisible by default. So they are there, but you can't see them?

Did you change color settings in Haiku or are you using the defaults?

comment:4 by WildKeccak, 6 weeks ago

I am booting off of a CD, so no I have not changed color settings.

Note: See TracTickets for help on using tickets.