Opened 11 years ago

Closed 9 years ago

#1905 closed bug (fixed)

spurious mouse button presses

Reported by: jonas.kirilla Owned by: mmlr
Priority: normal Milestone: R1
Component: Drivers/USB Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

I've been seeing these spurious mouse button presses for a very long time, a year or more. (Mentioned in comments on #155.) The frequency is "often", maybe once per minute or so, I don't know for sure. I don't know if there's any regularity. I think it's always the left mouse button. I'm guessing it has to do with USB, but I really don't know. This is with a Microsoft "Wireless Optical Mouse Blue". See listdev output. Last tested on hrev24322. Will add USB device info.

Attachments (2)

listdev.txt (2.3 KB) - added by jonas.kirilla 11 years ago.
usb_dev_info-dev.bus.usb.3.0.txt (760 bytes) - added by jonas.kirilla 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 11 years ago by jonas.kirilla

Attachment: listdev.txt added

Changed 11 years ago by jonas.kirilla

comment:1 Changed 9 years ago by mmlr

Does this still happen? If it was a usb_hid problem then it should be gone by now as this one's been rewritten.

comment:2 Changed 9 years ago by jonas.kirilla

AFAICT it's been working perfectly for a very long time. Kudos! Feel free to close.

comment:3 Changed 9 years ago by mmlr

Resolution: fixed
Status: newclosed

Closing, thanks for the feedback.

Note: See TracTickets for help on using tickets.