Opened 11 years ago

Last modified 4 weeks ago

#1904 new bug

Hardware cursor not working on Matrox G200

Reported by: biffuz Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Drivers/Graphics/Matrox Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

On my Matrox G200 8 Mb SGRAM AGP 2x, hardware mouse cursor acceleration does not work, neither in Haiku or BeOS R5. Under ZETA 1.2 it works, and with the same driver! (this is the latest revision, but this happened with older ones, too)

Oh, and in the Ticket Properties, the Matrox driver doesn't even appear...

Change History (4)

comment:1 Changed 11 years ago by axeld

Component: Drivers/GraphicsDrivers/Graphics/Matrox

Haiku currently does not support a hardware cursor at all. Since you have a problem on BeOS, we can keep this bug open to see remember checking if there are any issues with that driver once Haiku does support a hardware cursor.

And thanks for the note, I've added the Matrox driver as component.

comment:2 Changed 10 years ago by axeld

Owner: changed from axeld to nobody
Version: R1/pre-alpha1R1/Development

comment:3 Changed 5 years ago by humdinger

We do have hardware cursors now, don't we?
Question is, is the Matrox card still alive... :)

I do have a hardware cusor issue, that I'll open a new ticket for.

comment:4 Changed 11 months ago by cocobean

Last edited 4 weeks ago by cocobean (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.