Opened 11 years ago

Closed 10 years ago

#2010 closed bug (fixed)

(Missing symbol: ) error message don't show any actual missing symbols.

Reported by: diver Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Applications/Tracker Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description


Change History (5)

comment:1 by diver, 11 years ago

Summary: [registar] (Missing symbol: ) error message don't show any actual missing symbols.[registrar] (Missing symbol: ) error message don't show any actual missing symbols.

comment:2 by bonefish, 11 years ago

A little bit of context would be much appreciated. At least Haiku revision, what you did and what exactly happened.

comment:3 by diver, 11 years ago

Sorry, my bad. I was using hrev24750 and i think i tried to launch some app from Dano distro. I've got a message "(Missing symbol: ) " . Thats all.

comment:4 by bonefish, 11 years ago

Component: Servers/registrarApplications/Tracker
Owner: changed from bonefish to axeld
Summary: [registrar] (Missing symbol: ) error message don't show any actual missing symbols.(Missing symbol: ) error message don't show any actual missing symbols.

OK, this isn't registrar related at least. Moving to Tracker first, might be a kernel or runtime loader problem, though.

comment:5 by mmlr, 10 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

The runtime_loader didn't provide the missing symbol name (fixed in hrev29515) and the Tracker used an outdated function signature and failed to actually get the error details for both missing symbols and missing libraries (fixed in hrev29516).

Note: See TracTickets for help on using tickets.