Opened 10 years ago

Last modified 13 days ago

#3380 assigned bug

missing screenmodes when second screen is attached

Reported by: brecht Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Drivers/Graphics/nVidia Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc: arigayas@…
Blocked By: #7662 Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

The nVdidia card has two DVI ports. When a TV is connected (it does not have to be on or in stand-by) to the second DVI port, the list of available screenmodes in the Screen Preferences tool is incomplete.

When the TV is connected, the list of available modes is:

  • 640 x 480
  • 800 x 500
  • 800 x 600
  • 1024 x 640
  • 1024 x 768
  • 1280 x 720
  • 1280 x 768

When the TV is not connected, the list of available modes is:

  • 640 x 480
  • 800 x 500
  • 800 x 600
  • 1024 x 640
  • 1024 x 768
  • 1152 x 864
  • 1280 x 720
  • 1280 x 768
  • 1280 x 800
  • 1280 x 1024
  • 1400 x 1050
  • 1440 x 900
  • 1680 x 1050 (native resolution of my monitor on DVI port one)

The TV's native resolution is 1366 x 768, if that matters.

Note that I am not (yet) running in dual-screen mode. The TV is connected to the nVidia card, but that's it.

Haiku hrev29009 and NV43 [GeForce 6600 GT] (AGP)

Change History (6)

comment:1 Changed 10 years ago by arigayas

Cc: arigayas@… added

comment:2 Changed 8 years ago by scottmc

Blocking: 7662 added

comment:3 Changed 4 years ago by luroh

Moving out of R1 milestone (Prop #18).

comment:4 Changed 4 years ago by luroh

Milestone: R1Unscheduled

comment:5 Changed 2 years ago by axeld

Owner: changed from axeld to nobody
Status: newassigned

comment:6 Changed 13 days ago by waddlesplash

Blocked By: 7662 added
Blocking: 7662 removed
Note: See TracTickets for help on using tickets.