Opened 13 years ago

Closed 11 years ago

Last modified 11 years ago

#454 closed bug (fixed)

[NetPositive] Graphics arent invalidated(?)

Reported by: johndrinkwater Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: User Interface Version:
Keywords: Cc: diver
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description (last modified by axeld)

Steps the reproduce;

Load Net+ (about: page is a good test) Minimize Net+ Maximize Net+ Net+ will fail to redraw the images, it'll show the windows underneath

Change History (11)

comment:1 Changed 13 years ago by diver

Cc: diver added

comment:2 Changed 12 years ago by axeld

Description: modified (diff)
Platform: All

AFAICT it seems to work fine with PNG images, though.

comment:3 Changed 12 years ago by axeld

Component: - General- User Interface
Owner: changed from axeld to wkornewald

comment:4 Changed 12 years ago by wkornewald

Is that really my bug? You want to (indirectly) say that the User Interface component should belong to you? :) Or do you want me to work more? :)

comment:5 Changed 12 years ago by wkornewald

Owner: changed from wkornewald to axeld

Well, maybe you want to have a look at this, again. ;)

comment:6 Changed 12 years ago by axeld

I wasn't aware that "User Interface" was your component - I changed that now, unless you really want to forward all incoming bugs there.

comment:7 Changed 11 years ago by andreasf

Did anyone re-check this bug after the recent fixes for Firefox? Maybe we can close this one as well.

comment:8 Changed 11 years ago by mmlr

Resolution: fixed
Status: newclosed

This has been fixed with the drawing mode and transparency handling fixes. It wasn't related to the problems seen with Firefox however. Note that NetPositive still has a few glitches and issues with bitmap drawing and network related problems at times.

comment:9 Changed 11 years ago by anevilyak

In all fairness, Net+ occasionally had networking issues for me in R5 and/or R5+BONE also, so I wouldn't be surprised if this is just a Net+ issue inherently :).

comment:10 Changed 11 years ago by diver

What network issues do you guys had, back when I used R5 as my main system, I used Net+ several months and I don't remember any network problems.

comment:11 Changed 11 years ago by anevilyak

On R5 it would happen to me on a regular basis that clicking a new link would just stop being able to retrieve any data, with no way to fix it but to quit/restart Net+.

Note: See TracTickets for help on using tickets.