Opened 9 years ago

Last modified 4 years ago

#4727 new bug

Any video player (ex. VLC) except for bundled MediaPlayer plays back only sound, black sreen/window for video

Reported by: mpanasyuk Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Audio & Video Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Revision 32975 VESA mode

Attachments (2)

listdev-output.txt (2.4 KB) - added by mpanasyuk 9 years ago.
VLC_and_MP_playing_same_file.jpg (49.9 KB) - added by mpanasyuk 9 years ago.
Screen of VLC and MediaPlayer playing same video file.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

comment:1 Changed 9 years ago by jackburton

Can you try to disable overlays in VLC ?

comment:2 Changed 9 years ago by axeld

And can you also please retest with a more recent Haiku revision? Since this definitely works over here, I guess this might have been a temporary regression that has long been fixed.

comment:3 Changed 9 years ago by mpanasyuk

In hrev32975 same black sreen whether overlay is enabled or disabled in VLC preferences. Anyway I think overlay is alwasys disabled because of "(Bitmap)" string in video window.

I'll test on newer build(s) later.

comment:4 Changed 9 years ago by mpanasyuk

hrev34164, problem still exists.

But when I boot into Haiku in emulator (QEMU) all video players play back video normally, no black screens.

Changed 9 years ago by mpanasyuk

Attachment: listdev-output.txt added

Changed 9 years ago by mpanasyuk

Screen of VLC and MediaPlayer playing same video file.

comment:5 Changed 9 years ago by mpanasyuk

Just tested in VMWare - same situation as with real hardware, video only in MediaPlayer.

comment:6 Changed 4 years ago by pulkomandy

Hi, Is this still a problem for you? As far as I can tell VLC works fine here (version 0.8.6i)

Note: See TracTickets for help on using tickets.