Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#5403 closed bug (fixed)

Audio on LiveCD and no Audio on Real Hardware Installation

Reported by: stargater Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Kits/Media Kit Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Hi, i burn a CD from the N -Build -> haiku-nightly-hrev35274-x86gcc2hybrid-cd.zip

in Live Desktop modus i have Sound / Audio i can play and listen my mp3 and when i this Build installed on my Partition then i have no Sound i cant nothing listen.

Attachments (2)

listdev (4.9 KB ) - added by stargater 10 years ago.
syslog_copy (70.2 KB ) - added by stargater 10 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (9)

comment:1 by mmadia, 10 years ago

Hello. Can you attach the output of 'listdev'?  Also the output of 'ints' (KDL command) would be interesting to see.  

by stargater, 10 years ago

Attachment: listdev added

by stargater, 10 years ago

Attachment: syslog_copy added

comment:2 by stargater, 10 years ago

Hi, i delete in boot/home/config/settings/Media all files and reboot the system, after the reboot, i open a mp3 with mediplayer, the result is i have no sound! But when i wait nd used the system (used other apps), after 5 min later, i open a mp3 with mediaplayer again with the result, i have sound :-)

The other is, when i reboot again, i must wait 5 min again and when i restart the media_server in media prefernces, then can wait and wait i have no sound, i must delte the medi settings again and reboot the system and wait 5 min then i have sound.

The other two is, the Mediaplayer crash, when i close the app.

PS: As attachment, is a syslog from boot the system and open a mp3 file (no sound). Then i wait 3min and then 5min and open a mp3 file again: after 3min = no sound! after 5min = i have sound :-)

comment:3 by stippi, 10 years ago

Do you have the OpenSound package installed by any chance?

comment:4 by stargater, 10 years ago

I have install the cd image. No optional pack.

comment:5 by marcusoverhagen, 10 years ago

Owner: changed from marcusoverhagen to nobody
Status: newassigned

comment:6 by stargater, 10 years ago

In rev. 35786 i have sound :-) See Ticket http://dev.haiku-os.org/ticket/4603 Thanks

This Ticket can close.

comment:7 by mmadia, 10 years ago

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

Thanks! Closing ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.