Opened 9 years ago

Closed 5 months ago

#6881 closed bug (invalid)

Did not find any boot partition.

Reported by: lukove Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: - General Version: R1/Development
Keywords: boot-failure Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Must be some bug becouse in old Nightly build and R1Alpha2 book OK, but new latest nightly build can not boot from anyboot burned image.

"Did not find any boot partition."

My board: GIGABYTE GA-G41MT-D3

i put here a kdb shot.

Attachments (1)

haikuerr.jpg (180.3 KB) - added by lukove 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

Changed 9 years ago by lukove

Attachment: haikuerr.jpg added

comment:1 Changed 9 years ago by lukove

oh my chipset is Intel G41 / ICH7. thanks.

comment:2 Changed 9 years ago by lukove

I was only problem with anyboot version burned to CD. i test vers from 20.11 and 22.11 The CD version is boot OK. For me problem solved .. i have functional install CD..

comment:3 Changed 9 years ago by korli

Do you mean there is still a problem with anyboot ?

comment:4 Changed 8 years ago by scottmc

Can you recheck this with a recent Haiku build? It may have been fixed recently.

comment:5 Changed 8 years ago by scottmc

Blocking: 7665 added

comment:6 Changed 5 years ago by Kenboo

This instruction is just a help for new Haiku beginners:

Current possibly way to resolve this problem: unplug all USB devices (like USB mouse) before boot haiku, of course except the haiku LiveUSB Stick. After boot, the devices can be plug again.

Last edited 5 years ago by Kenboo (previous) (diff)

comment:7 Changed 11 months ago by waddlesplash

Keywords: boot-failure added

comment:8 Changed 11 months ago by waddlesplash

Blocking: 7665 removed

comment:9 Changed 5 months ago by waddlesplash

Resolution: invalid
Status: newclosed

No reply in a long time.

Note: See TracTickets for help on using tickets.