Opened 8 years ago

Closed 3 years ago

#7809 closed bug (invalid)

[media_addon_server] crashed in MultiAudioNode::_FillNextBuffer ()

Reported by: diver Owned by: Barrett
Priority: normal Milestone: R1
Component: Servers/media_addon_server Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

This is hrev42415 in vbox.

Thread 175 caused an exception: Segment violation
[...]
[Switching to team /boot/system/servers/media_addon_server (141) thread multi_audio audio output (175)]
0x006f278e in MultiAudioNode::_FillNextBuffer () from /boot/system/add-ons/media/hmulti_audio.media_addon
(gdb) bt
#0  0x006f278e in MultiAudioNode::_FillNextBuffer () from /boot/system/add-ons/media/hmulti_audio.media_addon
#1  0x006f1c01 in MultiAudioNode::_OutputThread () from /boot/system/add-ons/media/hmulti_audio.media_addon
#2  0x006f3057 in MultiAudioNode::_OutputThreadEntry () from /boot/system/add-ons/media/hmulti_audio.media_addon
#3  0x005ff8c7 in thread_entry () from /boot/system/lib/libroot.so
#4  0x78137fec in ?? ()
(gdb)

Change History (3)

comment:1 Changed 4 years ago by Barrett

This is a old ticket, did you get it in recent revs? Maybe it can be closed.

comment:2 Changed 4 years ago by Barrett

Owner: changed from axeld to Barrett
Status: newassigned

comment:3 Changed 3 years ago by Barrett

Resolution: invalid
Status: assignedclosed

No way to solve this bug, not enough infos. If it rehappen please save the stack trace and I'll reopen it.

Note: See TracTickets for help on using tickets.