Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#8255 closed bug (fixed)

BeZillaBrowser can't run due to Missing symbol

Reported by: mt Owned by: mmadia
Priority: normal Milestone: R1
Component: Kits/Interface Kit Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

BeZillaBrowser can't run due to Missing symbol.

Revision: hrev43544-865-gb730ed5, gcc4/gcc2 hybrid.

KERN: runtime_loader: /boot/apps/BeZillaBrowser/BeZillaBrowser: Could not resolve symbol '_ZN5BView15_ReservedView12Ev'
KERN: runtime_loader: /boot/apps/BeZillaBrowser/BeZillaBrowser: Troubles relocating: Symbol not found
KERN: runtime_loader: /boot/apps/BeZillaBrowser/BeZillaBrowser: Could not resolve symbol '_ZN5BView15_ReservedView12Ev'
KERN: runtime_loader: /boot/apps/BeZillaBrowser/BeZillaBrowser: Troubles relocating: Symbol not found
KERN: runtime_loader: /boot/apps/BeZillaBrowser/BeZillaBrowser: Could not resolve symbol '_ZN5BView15_ReservedView12Ev'
KERN: runtime_loader: /boot/apps/BeZillaBrowser/BeZillaBrowser: Troubles relocating: Symbol not found

Change History (5)

comment:1 by bonefish, 8 years ago

Owner: changed from axeld to yourpalal
Status: newassigned
Version: R1/alpha3R1/Development

comment:2 by axeld, 8 years ago

This seems to be a GCC4 build of BeZilla in which case it just has to be rebuilt.

comment:3 by mmadia, 8 years ago

Owner: changed from yourpalal to mmadia

Tonight I'll make an effort to rebuild the gcc4 package.

comment:4 by mmadia, 8 years ago

Status: assignedin-progress

comment:5 by mmadia, 8 years ago

Resolution: fixed
Status: in-progressclosed

rebuilt on hrev43540-gcc4, applied in hrev43563.

Note: See TracTickets for help on using tickets.