Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#8928 closed bug (duplicate)

OS freezes plug in the LAN cable to the LAN port.

Reported by: tecchan Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Drivers/Network/marvell_yukon Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: #8454 Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Sony LaptopPC VGN-UX90PS. hrev44603 gcc2h gcc4h. "Marvell Technology Group Ltd. It 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller" is a network device.

OS freezes after the desktop appears when you start the OS by connecting the LAN cable. Successfully started when you start the OS without a LAN cable. OS freezes and plug in the LAN cable.

The network was working fine until about the beginning of this year.

Attachments (2)

syslog (126.3 KB ) - added by tecchan 7 years ago.
syslog_patch (130.6 KB ) - added by tecchan 7 years ago.
Log files after the patch

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

by tecchan, 7 years ago

Attachment: syslog added

comment:1 by diver, 7 years ago

Component: Network & Internet/IPv4Drivers/Network/marvell_yukon
Owner: changed from zooey to nobody

Could you try again with marvell_yukon driver attached to #8454?

by tecchan, 7 years ago

Attachment: syslog_patch added

Log files after the patch

comment:2 by tecchan, 7 years ago

I tried.

This time, OS was a repeat of the run or freeze. Time interval was variously.

comment:3 by diver, 7 years ago

I didn't mean the patch, but the driver itself. There is "Known good driver from hrev43722" attached to that ticket.

comment:4 by tecchan, 7 years ago

Using "marvell_yukon.gcc2", I returned to normal. Thank you.

comment:5 by diver, 7 years ago

Blocked By: 8454 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.