Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

#10307 closed bug (fixed)

Webpositive and Hotmail/Outlook issues

Reported by: Giova84 Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: R1
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

I am on hrev46531 (with the newer Webkit). When i login on hotmail.com, and if i attempt to open any message, nothing will happen: i totally can't open emails, clicking on them.

Change History (5)

comment:1 Changed 5 years ago by pulkomandy

Works here, but I have only two mails in my mailbox (old emails from 2004 or so when I still used hotmail are gone), and it takes some time after the page is done loading before it starts working.

Maybe try clicking again...

comment:2 Changed 5 years ago by Giova84

Instead, in my mailbox i have thousand of emails :-) I have tried to click many times on any emails, but these won't load at all, also if i wait.

comment:3 Changed 5 years ago by pulkomandy

Hi, Is this still a problem in recent nightlies?

comment:4 Changed 5 years ago by taos

Works here with an outlook account (~350 mails). I'm on hrev47389 at the moment.

Last edited 5 years ago by taos (previous) (diff)

comment:5 Changed 5 years ago by pulkomandy

Resolution: fixed
Status: newclosed

Considering this fixed, as it's working for 2 persons and no news from the original reporter. Please reopen if it's still a problem.

Note: See TracTickets for help on using tickets.