Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

Last modified 13 years ago

#124 closed bug (fixed)

CLAmp window disappears on screenshot

Reported by: korli Owned by: marcusoverhagen
Priority: normal Milestone: R1
Component: - General Version:
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

CLAmp is running, pressing PrintScreen generates a screenshot. Nothing is drawn at CLAmp window place

Attachments (1)

screen1.png (153.9 KB) - added by korli 13 years ago.
CLamp window is transparent

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

Changed 13 years ago by korli

Attachment: screen1.png added

CLamp window is transparent

comment:1 Changed 13 years ago by axeld

Status: newassigned

It's the same old bug: the screenshot doesn't get the alpha channel right :-/ I'll look into it again (I thought I had already fixed this once...)

comment:2 Changed 13 years ago by korli

It seems it doesn't happen with VESA, weird.

comment:3 Changed 13 years ago by korli

Owner: changed from axeld to korli@…

comment:4 Changed 13 years ago by korli

Status: assignednew

comment:5 Changed 13 years ago by marcusoverhagen

Owner: changed from korli@… to marcusoverhagen

comment:6 Changed 13 years ago by marcusoverhagen

This should be fixed in revision 16769, please test.

comment:7 Changed 13 years ago by marcusoverhagen

Resolution: fixed

comment:8 Changed 13 years ago by marcusoverhagen

Status: newclosed

comment:9 Changed 13 years ago by korli

Tested ok, thanks

Note: See TracTickets for help on using tickets.