Opened 2 months ago

Last modified 9 days ago

#14623 reopened bug

[Battery Status] Haiku hangs on starting Akku-Info

Reported by: Morbid Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: - General Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Akku full charged nearly 100% (BIOS). Battery Status installed in Tracker is at 66%. Heavy load in Process Control after starting Akku-Info (see Video). Unable to move the mouse. Have to reboot via STRG-ALT-Entf (4Sec) or push the Power-Button.

Attachments (6)

02About.jpg (427.3 KB) - added by Morbid 2 months ago.
01Bios_Laptop_1.jpg (391.8 KB) - added by Morbid 2 months ago.
03Akku-Info.mp4 (2.8 MB) - added by Morbid 2 months ago.
Dell_Latitude_syslog_OLD.txt (512.0 KB) - added by Morbid 2 months ago.
syslog_Dell.txt (188.2 KB) - added by Morbid 2 months ago.
screenshot1.jpeg (123.1 KB) - added by Morbid 12 days ago.

Change History (14)

Changed 2 months ago by Morbid

Attachment: 02About.jpg added

Changed 2 months ago by Morbid

Attachment: 01Bios_Laptop_1.jpg added

Changed 2 months ago by Morbid

Attachment: 03Akku-Info.mp4 added

Changed 2 months ago by Morbid

Changed 2 months ago by Morbid

Attachment: syslog_Dell.txt added

comment:1 Changed 5 weeks ago by Morbid

No Problems with Haiku R1/alpha4.1. (description above Deskbar instead Tracker, sorry)

comment:2 Changed 5 weeks ago by diver

Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:3 Changed 4 weeks ago by diver

Resolution: fixed
Status: closedreopened

Bah, misread your comment. Sorry.

comment:4 Changed 13 days ago by Morbid

Probably my fault. My English is sometimes a little cryptic. (lol)

comment:5 Changed 13 days ago by diver

Can you run tail -F /var/log/syslog in Terminal and only then start BatteryStatus?

Changed 12 days ago by Morbid

Attachment: screenshot1.jpeg added

comment:6 Changed 12 days ago by Morbid

Also did a reinstallation of Haiku Beta1 (same Version as in 02About.jpg).

comment:7 Changed 12 days ago by diver

Did it hang this time?

comment:8 Changed 11 days ago by Morbid

Yes it hangs again, the equal behavior as in 03Akku-Info.mp4. Tried same Haiku Version but 64Bit on Lenovo B50-10 (booted via Live-DVD) and it works correct.

Last edited 9 days ago by Morbid (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.