Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#1691 closed bug (fixed)

Font preference lost after reboot

Reported by: anthonylee Owned by: darkwyrm
Priority: normal Milestone: R1/alpha1
Component: Servers/app_server Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Anything I changed in font preference lost after reboot.

Is this the BUG of Font Preference or BFS filesystem?

Change History (5)

comment:1 by jackburton, 12 years ago

Works here, so I guess you either triggered a bug in BFS or something else. Can you reproduce it consistently ?

comment:2 by anthonylee, 12 years ago

Can you reproduce it consistently ?

Sorry, I didn't express the problem clearly. When use fonts in "/boot/home/config/fonts/ttfonts", the BUG occurred.

I found it's a BUG of app_server(Ticket #1685) and submitted patch, please close this ticket.

Thank you.

comment:3 by axeld, 12 years ago

Resolution: invalid
Status: newclosed

Thanks for the patch and the update, I'll look into it tomorrow!

comment:4 by axeld, 12 years ago

Component: - Preferences/AppearanceServers/app_server
Milestone: R1R1/alpha
Resolution: invalid
Status: closedreopened

BTW, it would be nicer to divide the patch into two parts, and put each to part to the ticket it actually belongs to next time.

comment:5 by axeld, 12 years ago

Resolution: fixed
Status: reopenedclosed

Fixed in hrev23230, and thanks again for the patch!

Note: See TracTickets for help on using tickets.