Opened 11 years ago

Closed 15 months ago

Last modified 15 months ago

#3434 closed bug (not reproducible)

Haiku won't boot with two Intel NICs

Reported by: justeco Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Drivers/Network/ipro100 Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Haiku hrev29155 failed to boot when I had two Intel 10/100 NICs installed. It seemed to hang after attempting to load the ipro100 driver. Removing one of the NICs allowed me to boot.

Change History (10)

comment:1 by umccullough, 11 years ago

Perhaps related to #2084, #2999, and #3431

ipro100 driver is notorious for interrupt-related issues.

comment:2 by Coldfirex, 9 years ago

Still an issue in more recent builds?

comment:3 by siarzhuk, 8 years ago

Ping. The ipro100 driver was updated. Please check with any revision after hrev41908.

comment:4 by siarzhuk, 8 years ago

Component: Drivers/NetworkDrivers/Network/ipro100

comment:5 by scottmc, 8 years ago

Blocking: 7665 added

comment:6 by un_spacyar, 5 years ago

No further updates after 3 years. Maybe must be closed?

comment:7 by Coldfirex, 5 years ago

I suppose this could be tested in vbox instead of real hardware right?

comment:8 by axeld, 2 years ago

Owner: changed from axeld to nobody
Status: newassigned

comment:9 by waddlesplash, 15 months ago

Resolution: not reproducible
Status: assignedclosed

No reply in 7 years.

comment:10 by waddlesplash, 15 months ago

Blocking: 7665 removed
Note: See TracTickets for help on using tickets.