Opened 10 years ago

Last modified 10 years ago

#4401 new bug

Opaque visible part in WonderBrush canvas thumbnail

Reported by: phoudoin Owned by: stippi
Priority: normal Milestone: R1
Component: Servers/app_server Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Open a WonderBrush image/canvas Zoom enough to have some canvas part(s) not visible In the thumbnail canvas view, the visible rect is white opaque, not a transparent one as under BeOS. As I thrust WonderBrush doing the right thing, I guess something in Haiku interface kit / app_server doesn't work exactly as it should.

Vesa mode, 1280 x 1024 x 32.

Attachments (2)

wonderbrush-opaque-visible-zoomer.png (247.2 KB ) - added by phoudoin 10 years ago.
Screenshot of WonderBrush with a canvas loaded and zoomed, showing the visible part as an opaque white rect in canvas thumbnail.
WonderBrushZoomed.png (45.9 KB ) - added by Ziusudra 10 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

by phoudoin, 10 years ago

Screenshot of WonderBrush with a canvas loaded and zoomed, showing the visible part as an opaque white rect in canvas thumbnail.

comment:1 by Ziusudra, 10 years ago

Component: Kits/Interface KitApplications

Unable to reproduce on hrev36563 gcc2hybrid in either VESA mode or with nVidia driver.

by Ziusudra, 10 years ago

Attachment: WonderBrushZoomed.png added

in reply to:  1 comment:2 by phoudoin, 10 years ago

Replying to Ziusudra:

Unable to reproduce on hrev36563 gcc2hybrid in either VESA mode or with nVidia driver.

Thanks for reporting, I'll check tonight on my system and be happy to close this ticket, eventually.

comment:3 by stippi, 10 years ago

No, this ticket is valid, please keep open. I don't really know when the opaque part appears and when not, but for me it happens more often than not. It should be an app_server issue.

comment:4 by stippi, 10 years ago

Component: ApplicationsServers/app_server
Note: See TracTickets for help on using tickets.