Opened 9 years ago

Closed 7 years ago

#5982 closed bug (fixed)

Boot pauses until power button pressed with ACPI enabled

Reported by: Ziusudra Owned by: tqh
Priority: normal Milestone: R1
Component: Drivers/ACPI Version: R1/alpha2
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Boot process seems to halt after devices icon. Pressing the power button causes boot process to continue. Only happens when ACPI is enabled.

(Another user on IRC has similar issue: do find for ACPI)

Will upload syslog and listdev soon.

Attachments (2)

syslog (89.3 KB ) - added by Ziusudra 9 years ago.
listdev (38.9 KB ) - added by Ziusudra 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

by Ziusudra, 9 years ago

Attachment: syslog added

by Ziusudra, 9 years ago

Attachment: listdev added

comment:1 by Ziusudra, 9 years ago

Also, requesting KDL doesn't work until power button is pressed.

comment:2 by idefix, 9 years ago

Looks a lot like ticket:3999. See the comment by mmlr in that ticket.

comment:3 by tqh, 9 years ago

I'm aware of it and hope that #5 will help this. It will take some time though as my development time is a bit limited.

comment:4 by tqh, 8 years ago

Could you please retest if this is still an issue?

comment:5 by Ziusudra, 8 years ago

Yes, still happens on A3 and hrev42565 nightly. Same hardware.

comment:6 by tqh, 7 years ago

Might be same issue as #8111 with patch applied in hrev44025. Please test with nightly that has this change.

in reply to:  6 comment:7 by Ziusudra, 7 years ago

Replying to tqh:

Might be same issue as #8111 with patch applied in hrev44025. Please test with nightly that has this change.

This is indeed fixed on nightly hrev44108. Thank you.

comment:8 by tqh, 7 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

Thanks for checking.

Note: See TracTickets for help on using tickets.