Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#9095 closed bug (duplicate)

problem to play music(mp3,wav,ogg)

Reported by: mshlyn Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Audio & Video Version: R1/Development
Keywords: noise AudioMixer MediaPlayer mp3 Cc:
Blocked By: #8949 Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

When playing music(mp3,wav,ogg) with MediaPlayer, the ouput is only noise. But no audio problem when playing video(avi,rmvb,ogv). There is problem for both alpha4-44577 and the latestalpha4-44646. detail description: 1, Total noise when using MediaPlayer play audio file 2, Sound is fine when using MediaPlayer play video file and set MediaPlayer on the topmost screen; But if I minimize MediaPlayer or MediaPlayer is covered by other window, there is some noise. This noise will not affect listening to sound of video. 3, When MediaPlayer A play audio(mp3), MediaPlayer B plays video(ogv) on top of screen, the sound of both MediaPlayers is fine. If MediaPlayer B quit or stop playing, the sound of MediaPlayer A become noise. Replay MediaPlayer B can restore MediaPlayer's sound. 4, This problem is always reproducible on my machine

Attachments (3)

listdev.out (2.9 KB) - added by mshlyn 7 years ago.
listimage_out.txt (49.9 KB) - added by mshlyn 7 years ago.
syslog (324.9 KB) - added by mshlyn 7 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 7 years ago by mshlyn

Attachment: listdev.out added

Changed 7 years ago by mshlyn

Attachment: listimage_out.txt added

Changed 7 years ago by mshlyn

Attachment: syslog added

comment:1 Changed 7 years ago by axeld

Blocked By: 8949 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed

This sounds a lot like #8949 -- closing as a duplicate.

Note: See TracTickets for help on using tickets.