Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#5226 closed bug (duplicate)

After unplugging a USB drive twice, it's no longer on the mount list

Reported by: Kev Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: File Systems Version: R1/alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: #4587 Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

I have a camera here that functions as a USB drive. On hrev34892 gcc2-hybrid, I can mount and unmount the drive (in read-only mode throughout this description--read/write KDLs on access, but that's a separate issue) as many times as I like (tested 5.) After unmounting, I can unplug the USB cable, then plug it back in, and I'm still able to mount and unmount as many times as I like, and in fact, as soon as I plug it in, it remounts it automatically (the read/readwrite/cancel box pops up.)

Here's where it breaks down: After unmounting, I unplug the USB cable a second time, and plug it back in just as before, but the drive no longer shows up on the mount list in the desktop context menu, and I can't get it to reappear without rebooting.

It's strange that it works once but not twice :)

Change History (3)

comment:1 by mmlr, 10 years ago

That's most likely already fixed in hrev34967. Can you please retest with a current revision and update.

comment:2 by Kev, 10 years ago

My bad, works fine on hrev34990. Thanks!

comment:3 by mmlr, 10 years ago

Blocked By: 4587 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed

Thanks for the update, closing.

Note: See TracTickets for help on using tickets.